homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography

 


Shanna Moakler, 38, har efter en karriär som Playboy-modell och realitystjärna med exmaken Travis Barker nu blivit det senaste ansiktet utåt för plastikkirurgi.

Redan i somras kablade hon ut bilder där hon stod med 2,5 liter fett i en bytta efter en fettsugning av magen. Nu är hon tillbaka, lättklädd framför kameran och berättar för Entertainment Tonight om sina ingrepp.

Bland annat har hon fettsugit hakan, armarna och magen med hjälp av en ny teknik som använder sig av laser för att mjuka upp fettet och sedan ta ut det. Shanna visar upp sig med fetthinken. Foto: Instagram

– Jag har fött tre barn och var på en plats i livet där jag kände att jag ville göra lite saker, förklarar Moakler sina ingrepp enligt ET.

"Ingen lätt utväg"

Att bli av med kilona med hjälp av träning och diet var näst intill omöjligt, menar stjärnan.

– Det här var ingen lätt utväg för mig. Jag tränar väldigt hårt. Jag tränar 1-2 timmar per dag, gör yoga och Tracy Anderson-programmet så det här var inget jag tog lätt på. Men jag har ett kejsarsnittsärr och som en ficka över det som jag inte kunde få bort. Det här fungerade perfekt, säger stjärnan.

Förutom sin karriär som modell och tv-stjärna har Moakler fått stor uppmärksamhet för sina förhållanden. Bland annat har hon varit ihop med rockaren Billy Idol, boxaren Oscar de la Hoya och skådisen Dennis Quaid. Hon gifte sig med Blink 182-trummisen Travis Barker 2004 och skilde sig 2006.


Related Articles:
barbour online sverige
barbour jackor
Herr Barbour Cranwell Jacka
barbour jacka
barbour jackor online
Herr Barbour Rosamund Läder Jacka

back to top


homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography