homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography

 


venskan lyckades så när matcha den amerikanska kollegan och är bara tre hundradelar efter inför det andra åket.

Pietilä Holmner har därmed samma utgångsläge som i Lienz för en vecka sedan. Den gången körde hon dock ur i det andra åket, efter det att ena skidan plötsligt lossnat.

- Det var förstås snöpligt. Men nu vet jag ju att om allt stämmer så är jag snabb. Men det gäller ju att komma ner två åk också, sade hon till TT inför söndagens tävling.

Till övriga åkare är det ett litet glapp. Wendy Holdener, som ligger trea efter 40 startande, är 49 hundradelar efter och Frida Hansdotter är på sin fjärdeplats 73 hundradelar efter Shiffrin.

Inför det andra åket, som är utsatt till 12.30, ligger dessutom Emelie Wikström tia, 88 hundradelar efter. Anna Swenn-Larsson är 17:e ( 1,31) och Nathalie Eklund 19:e ( 1,35).

Tävlingen skulle egentligen ha avgjorts i Zagreb, men snöbrist där gjorde att den med kort varsel flyttades till Bormio - som i stället nästan har fått för mycket snö.

- Livet är inte så lätt just nu, sade tävlingschefen, norrmannen Atle Skårdal, inför tävlingen.

Även herrslalomen som skulle ha avgjorts i Zagreb under trettonhelgen har flyttats till Bormio. Deras tävling, med bland andra Mattias Hargin och André Myhrer i startfältet, avgörs på måndagskvällen.


Related Articles:
Dam Barbour Betty Interactive Liner
köpa barbour online
barbour jacka pris
Barbour Quilted Jacka
barbour jackor online
barbour quiltad jacka

back to top


homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography