homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography

 


Anfallsspelet – fördel SverigeFinlandDet är inte direkt någon sprudlande anfallshockey som Finland bjuder på, men lagets forwards är duktiga på att förvalta chanserna när de kommer. Ibland kan det vara fullt tillräckligt för att vinna matcher.SverigeDet svenska anfallsspelet har i flera matcher varit en ren fröjd att se. Något oväntat fungerade det inte lika klockrent i semifinalen mot Ryssland som i tidigare matcher, men att Juniorkronornas forwards har en hög kapacitet råder det inga tvivel om. Sverige har dessutom fyra kedjor som alla kan producera.

Power play och box play-spelet – lika mellan lagenFinlandVisserligen gjorde Finland mål med en man mer på isen i semifinalen, men som helhet har inte lagets spel i numerärt överläge imponerat. Det har däremot spelet i numerärt underläge gjort. För Finland är det ingen katastrof om en spelare blir utvisad.SverigeDet svenska spelet i numerärt överläge har fungerat från JVM-turneringens första dag. Spelet med en man mindre på isen har däremot haft brister, men i semifinalen mot Ryssland fick vi se ett svenskt box play-spel av hög klass.

Stjärnan – fördel SverigeFinland (Teuvo Teräväinen)Finlands lagkapten är också lagets bäste poängplockare. 19-årige Teuvo Teräväinen gör sin tredje säsong i Jokerit och har i JVM i Malmö visat att den rutin han har skaffat sig också har gjort honom till en ledare på isen. Hans straff i semifinalen var iskall.Sverige (Filip Forsberg)Filip Forsberg kom till Malmö med stora förväntningar på sig. NHL-forwarden skulle bära det svenska laget. 19-åringen ser inte ut att ha några problem att hantera de förväntningarna. Forsberg har varit otroligt bra i match efter match.

Förbundskapten - fördel SverigeFinland (Kivi Karri)Gör sitt första mästerskap som förbundskapten för Finlands J20-lag. Med tanke på att han redan har säkrat Finlands första medalj sedan 2006 kan man konstatera att han har gjort succé. Kivi Karri har faktiskt spelat en säsong i AIK, 97-98, men han gjorde ingen större succé där.Sverige (Rikard Grönborg)Grönborg gör sin första JVM-turnering som förbundskapten för Juniorkronorna, men det här är inte hans första mästerskap. Han var bland annat assisterande under VM i Stockholm 2013 när Tre Kronor tog guld. Grönborg är lugn, klok och målmedveten.


Related Articles:
barbour jacka dam
barbour återförsäljare sverige
Barbour International
barbour väst
barbour sverige återförsäljare
Barbour Quilted Jacka

back to top


homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography