homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography

 


Hon är tillbaka i Thailand för att fira jul och nyår med pojkvän och familj. Hon ska också förbereda sig inför nästa förhandling i dom­stolen den 24 januari.

– Det har bland annat visat sig att det dna-prov som ­läkaren tog troligtvis har ­försvunnit, säger Linda.

Linda var på Koh Phangan med kompisar för att festa den 22 februari 2012. Ön är känd för sina fester som lockar tiotusentals backpackers.

På baren Cactus på Haad Rin Beach tafsade en man på henne. Han slog omkull hennes ölflaska men köpte en ny. I den fanns isbitar.

Diffusa minnen kvar

Linda började känna sig konstig. Hon vaknade sent på eftermiddagen dagen ­efter på ett okänt hotell. Hon hade blivit våldtagen och ­hade bara diffusa minnen av vad som hade hänt.

Linda gjorde en polis­anmälan. Den utpekade mannen var välkänd, misstänkt för våldtäkter tidigare. ­Linda blev undersökt på sjukhus och där tog man prover.

–  Jag blev rädd när de sa att blodprovet visade att jag hade spår av fyra droger, bland annat ecstasy och ­narkosmedlet ketamin. Jag hade så höga halter att jag mycket väl kunde ha dött. På sjukhuset fick jag också bromsmedicin mot hiv, ­säger Linda.

Den första förhandlingen i domstol hölls i februari 2013. Trots löfte att hon ­skulle slippa möta gärningsmannen satt han hånleende i salen.

Gärningsmannen borta

En andra rättegångsdag hölls i juni.

– Polismästaren på Koh Phangan skulle vittna. Han kom aldrig eftersom han var på kurs. Sen gick elen och man kunde inte banda för­hören, säger Linda.

Nu har den utpekade ­gärningsmannen flytt till ­semesterön Phuket.

– Tydligen är det en ny ­domare nu vilket kan vara bra för mig. Den förre hade fått bra betalt av äcklet som våldtog mig. Det är ett så korrupt och ruttet system. Mannen har mycket pengar och tror att han kan betala sig fri, säger Linda.

Har du några råd till andra tjejer som semestrar i Thailand?

– Var mycket försiktig med vad du dricker. Öl och drinkar som preparerats med droger är väldigt vanligt på Koh Phangan. Köp själv av bartendern, håll uppsikt.

Linda heter i verkligheten något annat.


Related Articles:
barbour sverige återförsäljare
barbour vax
barbour väst
Dam Barbour Waxed Jacka
barbour lund
barbour halsduk

back to top


homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography