homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography

 


Så kan vanliga svenskar vinna miljarder! "Det är så galet mycket pengar att man nästan inte kan ta det till sig"

Nu kan helt vanliga svenskar spela på lotto var man vill i hela världen – och tävla om miljardbelopp.– Vi svenskar är inte vana vid så här höga vinstbelopp. Det är så galet mycket pengar att man nästan inte kan ta det till sig, berättar Filip Fredriksson marknadskoordinator på .

Vill du också ha chansen att vinna miljarder? Glöm vanliga, klassiska svenska lotter. Testa att spela på lotto i USA och Europa.

Vinster just nu:528 000 000 kr281 400 000 kr132 100 000 kr

Så här går det till– Man lägger rader som vanligt på vår hemsida . Sedan går vår personal i USA och köper lotterna, säger Filip Fredriksson marknadskoordinator på 

Spelaren kan sedan själv välja om lotten ska skickas som en digital kopia eller fysisk kupong via posten. Att säga att vinstpotterna är högre än på svenska lotterier är knappast en underdrift.

4,4 miljarderNyligen var en jackpott i USA uppe i osannolika 4,4 miljarder kronor. Och vinstpotterna ökar hela tiden.– Det är inte ovanligt att en vinspott ökar med över 100 miljoner kronor på en dag.

Den största jackpotten som betalats ut i Sverige hittills är 214 miljoner kronor, men chansen att det rekordet snart bryts är överhängande.– I helgen som gick vann en svensk cirka 70 000 kr, men hade han haft en siffra rätt till hade han idag varit miljardär, avslutar Filip Fredriksson.

Så här går det till:1. Gå in på 2. Välj lottospel i vilket land du vill.3. Välj dina siffror.4. Betala.5. Få kupongen hemskickad eller som en digital kopia till din mejl.


Related Articles:
köpa barbour online
barbour hund
barbour stövlar
Dam Barbour Betty Interactive Liner
barbour hund
barbour vinterjacka

back to top


homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography