homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography

 


När ni läser det här är jag inte längre säker på vem jag är. 27 bokmässor på raken sätter sina spår. Mässgrytan dånar, bibliotekarierna trånar.

Jag bär min kavaj som den sista droppen montervin.

Det är inte sexualiteten som får oss att vilja ta livet av oss, ropade en blond äldre donna från scenen och spänner ögonen i mig.

Jag flydde i ren skräck. Nog för att min näbb är den största Sverige, men även en anka har gränser.

Sent på kvällen när ingen längre vet vems namnbricka som hamnat i vilken ficka visar jag utan skam fjädrarna för alla som efterfrågar dem.

Att du orkar, Ankan, varför passar du inte på att pensionera dig, mumlar bartendern när jag till slut lutar huvudet mot bardisken av utmattning.

Jag vågar inget annat svarar jag. När man minst anar det kommer någon ung och uppnosig vikarie och sticker näbben där den inte hör hemma.

I 27 långa år har jag släpat buken runt mässgolven och till vilken nytta? Inte ens bokrecensioner kan man lita på längre.

Göteborg mullrar av rykten om en politisk samtidsuttolkare som skrivit en bok om den travhäst som låg bakom upploppen i Stockholmsförorten Husby i somras. Den stackars författaren har tvingats löpa gatlopp genom mässgångarna och fått förlaget att dra in upplagan.

Hästen har dessutom avlat en massa bidragsfuskare efter en tillfällig romans med en kärnfrisk bostadsrättskapitalist.

Tala om köttsligt förfall. Som kreatur skäms jag.

Jag känner det kalla stålet från bardisken mot mitt huvud. Det enda som återstår är att skaffa ett twitterkonto och be om ursäkt.

Kvack.


Related Articles:
barbour återförsäljare
barbour väst
barbour jacka online
barbour väskor
jacka barbour
barbour sverige återförsäljare

back to top


homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography