homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography

 


med skadade svenska OS-spelare i NHL.

Carl Gunnarsson åkte på en smäll i natt när Toronto tog emot New York Rangers. Härom kvällen var det Oliver Ekman-Larsson, som lämnade isen när Phoenix mötte Columbus.

Sedan tidigare är Detroitduon Jonathan Ericsson och Johan Franzén skadade. Och Jonas Gustavsson har haft upprepade ljumskproblem.

Alexander Steen, vår bäste målskytt i NHL den här säsongen, är borta på grund av en hjärnskakningen sedan före jul.

Loui Eriksson har också missat en rad matcher senaste veckorna på grund av en hjärnskakning.

Inte bra. Det råder osäkerhet på flera viktiga punkter när förbundskapten Pär Mårts ska ta ut OS-truppen på tisdag.

Nu tror visserligen både Henrik Zetterberg och Niklas Kronwall att lagkamraterna Jonte och Frasse är tillbaka i spel i god tid före OS i Sotji, men ingen vet förstås säkert. Jonte har ett par brutna revben, Frasse återhämar sig efter en hjärnskakning.

Ekman-Larssons status vet vi inte riktigt. Det talas om en hjärnskakning medan Phoenixcoachen David Tippett pratar om day-to-day efter smällen lagets svenske backstjärna åkte på i torsdags och det låter då inte som en hjärnskakning.

Men som sagt, vi vet inte säkert hur illa tacklingen från Derek MacKenzie, som blev avstängd i tre matcher för förseelsen, tog.

Jag glömde nämna Viktor Fasth, Ducksmålvakten, som nyligen opererades och missar OS.

Nu får vi hålla tummarna att Mårts slipper fler skador på NHL-spelare. Och att de som står på skadelistan och är tänkta att åka med till Sotji blir friska snart.

Taggar:
Related Articles:
Dam Barbour Arctic Down Parka
återförsäljare barbour
oljerock barbour
Herr Barbour Waterproof Jacka
barbour duffel
barbour kläder

back to top


homepage / pluck and play / children's corner / six short lute lessons / lute courses bavaria / lute courses öland / biography